Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Huonekasvitrendit

Huonekasvitrendit

Huonekasveista kootaan nyt näyttäviä ryhmiä. Kasvien isot ja näyttävät lehdet tuovat kotiin viidakkomaista tunnelmaa. Miniatyyri-istutukset lasimaljoissa sopivat myös pieneen kotiin.

Huonekasvitrendit

Huonekasveista kootaan nyt näyttäviä ryhmiä. Kasvien isot ja näyttävät lehdet tuovat kotiin viidakkomaista tunnelmaa. Miniatyyri-istutukset lasimaljoissa sopivat myös pieneen kotiin.

Kokoa kasveista ryhmiä

Huonekasveista kootaan nyt näyttäviä ryhmiä. Jos tilaa on vähän, kasviryhmät koostetaan pienistä viherkasveista, jotka mahtuvat kapeallekin ikkunalaudalle tai hyllylle. Ruukkukasvien lomaan voi sijoittaa koriste-esineitä tai leikkokukkia. Kasvien ripustaminen amppeliin vapauttaa pöytätilaa ja mahdollistaa viherkasviharrastuksen myös pienessä asunnossa.

Kuvagalleria1

 

Näyttävät lehdet ovat in

Perinteisten heleänvihreiden kasvien lisäksi kasvatetaan kirjavalehtisiä sekä harmaa- ja punertavalehtisiä kasveja. Kirjavalehtiset kasvit piristävät vihreää kasviryhmää ja ovat näyttäviä myös yksinään. Suurilehtiset kasvit ovat kodin katseenvangitsijoita.

Kuvagalleria3

 

Lasiastiat ruukuiksi

Ilmakasvit ovat lisänneet suosiotaan ja niiden kasvatuksessa yleisesti käytettyjen lasimaljojen suosio on kasvanut myös viherkasvien kasvatuksessa. Lasimaljoihin voidaan istuttaa pienoispuutarhoja. Sekaistutuksiin valitaan lehtimuodoiltaan ja -väreiltään erilaisia kasveja. Mehikasvit, kuten itulehdet, aloet, paunikot ja kaktukset istutetaan Kaktusmultaan ja kasvien väliin kootaan kivistä kauniita ryhmiä.

Tasaista kosteutta vaativat kasvit, kuten juorut, pitsilehdet ja rönsyliljat, istutetaan kosteutta pidättävään multaan. Kasvusammal on oivallinen kasvualusta lasimaljoihin, koska se pidättää hyvin kosteutta, mutta säilyy silti ilmavana. Lasiastioiden lisäksi vanhat kattilat, korit ja laatikot ovat nyt trendikkäitä istutusastioita.

Kuvagalleria2

 

Huonekasvien hoito-opas

 


Lue lisää aiheista