Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Biolan Outlet – II-laadun ja poistoerien myynti

Lauttakyläntie 570, Eura, p. 040 852 9128
 
Myymälä avataan jälleen keväällä 2017!

Biolanin vihreä teko:
20 vuoden takuu suosikkituotteille

Biolan-tuotteet ovat kestäviä. Niiden valmistuksessa on käytetty kestäviä raaka-aineita, varaosien saatavuus on varmistettu ja tuotteilla on pitkä elinkaari. 

Biolan antaa nyt Pikakompostori 220eco:lle ja Biolan Kompostikäymäläeco:lle 20 vuoden runkotakuun tuotteen ostopäivästä.  

Pyrkimyksemme on kasvattaa kotikompostoinnin määrää siten, että vuoden 2017 aikana käytössä olevilla Pikakompostori 220eco -kompostoreilla käsitellään yhteensä 20 miljoonaa kiloa biojätettä.


Lisätietoa takuusta

Takuun voimaantulo edellyttää uuden tuotteen rekisteröimistä. Rekisteröityminen varmistaa, että kompostorin tai käymälän tunnistetiedot löytyvät tarvittaessa nopeasti tuoterekisteristämme. 

Biolan-tuotteet ovat kestäviä. Niiden valmistuksessa on käytetty kestäviä raaka-aineita, varaosien saatavuus on varmistettu ja tuotteilla on pitkä elinkaari. Näin ollen tuotteiden kestävyyteen voidaan luottaa ja antaa niille tämä pidennetty takuuaika. 

20 vuoden takuu koskee vain kotitalouskäytössä olevia Pikakompostori 220eco:ja ja Kompostikäymälä eco:ja ja on voimassa 1.3.2017 tai sen jälkeen ostetuille tuotteille. Ostajan on säilytettävä ostokuitti tai valokopio siitä. Se on todistus takuun voimassaolosta. Tuote tulee rekisteröidä heti ostopäivänä tai viimeistään 14 vrk kuluessa.


Rekisteröi uusi Biolan-tuotteesi

Uuden Pikakompostori 220eco:n ja Biolan Kompostikäymäläeco:n takuun voimaantulo edellyttää uuden tuotteen rekisteröimistä. Takuurekisteröinti tehdään sähköisellä lomakkeella tai postittamalla paperinen lomake Biolanille. Lomakkeen (pdf) voi tulostaa rekisteröitymissivulta. Rekisteröintisivulta löytyvät myös rekisteröintiohjeet sekä takuuohjeistus.

 

Tutustu tuotteiden takuurekisteröintiin

Kerro oma vihreä tekosi ja osallistu kilpailuun!
Voita sadonkorjuu-illallinen Henri Alénin pöydässä. 
 

Osallistu

Kilpailun säännöt | Rekisteriseloste