biolan_logo
Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kartat ja ajo-ohjeet

Yhteydenottolomake

Select languageYritysesittely
Yhteystiedot
Tuotehaku
Tilaa uutiskirje


 
 
Käyttöehdot
 
 
Sivuston käytöstä


Palvelu toimii parhaiten uusimmilla selainohjelmilla.

Mikäli haluat saada sivujen kaiken toiminnallisuuden käyttöösi, tarkista, että selaimessasi on käytössä javascript.

Suosittelemme käytettäväksi vähintään 1024x768 resoluutiota.

 


Käyttöehdot

Biolan Oy:n ylläpitämien internet-sivujen käyttö on sallittu vain näitä käyttöehtoja noudattaen. Avaamalla sivut käyttäjä hyväksyy sivujen käyttämisen niillä mainittujen ehtojen mukaisesti.

Internet-sivuilla oleva informaatio ja dokumentit julkaistaan ilman, että Biolan olisi vastuussa tai antaisi erityisen sitoumuksen niiden oikeellisuudesta tai soveltuvuudesta johonkin määrättyyn käyttötarkoitukseen. Biolan ei myöskään vastaa sivujen saatavuudesta. Biolan pyrkii kuitenkin huolehtimaan siitä, että sivuilla julkaistu materiaali on ajantasaista ja antaa mahdollisimman oikean kuvan yrityksestä.

Biolan ei vastaa sivujen ja niillä olevien tietojen tai linkkien käytön tai sivuilla tarjottavien palvelujen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, voiton menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytymisestä.

Sivujen sisällön tai sen osan kopioiminen, jakelu sellaisenaan tai muutettuna tai yhdistettynä muuhun informaatioon tai sivujen tallettaminen kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty ilman etukäteen saatua kirjallista lupaa. Tiedotteita ja kuvia saa kuitenkin käyttää journalistisiin tarkoituksiin edellyttäen, että tiedon lähde mainitaan.

Biolanille sähköpostitse tai internet-sivujen välityksellä lähetetty materiaali katsotaan julkiseksi ja sen lähettäjä vastaa siitä, että materiaali ei sisällä laitonta, hyvien tapojen vastaista tai muutoin julkaistavaksi kelpaamatonta tietoa. Biolanilla on oikeus harkintansa mukaan parhaaksi katsomallaan tavalla käyttää sille lähetettyä materiaalia omassa toiminnassaan. Biolan ei kuitenkaan, ellei lainsäädännöstä tai viranomaismääryksistä muuta johdu, julkaise materiaalin lähettäjän henkilötietoja ilman tämän antamaa lupaa.

Biolanin internet-sivujen tekijänoikeus, niillä julkaistut tavaramerkit ja muut oikeudet on suojattu Suomessa ja kansainvälisesti immaterialioikeuksien suojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Biolan pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuihin, niiden sisältöön sekä niihin tehtäviin muutoksiin.

 

Julkaisija:
Biolan Oy
PL 2
27501 Kauttua
Puh. (02) 5491 600
Fax (02) 5491 660

Sähköposti:
info@biolan.fi

 


Webmaster