biolan_logo
Puutarhaharrastajat

Kasvualustat
Lannoitteet
Maanparannus- ja kateaineet
Tarvikkeet
Jälleenmyyjät

Puutarhatieto

Huonekasvituotteet

HuonekasvitietoYritysesittely
Yhteystiedot
Tuotehaku
Tilaa uutiskirje


 
 
Parveketarha

 

Parveketarha mahdollistaa helpon, siistin ja tyylikkään parvekekasvatuksen. Parveketarha on
valmistettu kampahöylätystä, kotimaisesta puusta ja kuultomaalattu harmaaksi.

Parveketarhaan kuuluvat:

Näillä näppärillä kalusteilla sekä luonnonmukaisilla kasvualustoilla, Kasvusäkillä ja Yrttimaalla, parvekkeelle tai terassille saa loihdittua tuoretta satoa tuottavan helppohoitoisen hyötytarhan.
 


 
 
Kasvupöytä

Kasvupöytä
Kasvupöytä nostaa kasvit käden ulottuville ja pienoispuutarhan hoitaminen onnistuu selkä suorana. Kasvupöytään kuuluu vakiovarusteena Kasteluallas, joka mahdollistaa helpon ja siistin kastelun. Kalusteen alaosassa on pyörällinen säilytyslaatikko, johon mahtuvat niin lannoitteet, ruukut kuin muutkin pikkutarvikkeet. Kasvupöytään kuuluu pöytälevy, jonka voi nostaa talveksi kasvatusosan päälle suojaksi eikä mitään tarvitse viedä varastoon. Samalla saadaan pöytätaso syyssisustukseen.

Mitat: leveys 87 cm, korkeus 87 cm, syvyys 47 cm
 


 
 
Kasvupenkki
Kasvupenkki
Kasvupenkki on matala, lattiatasoon sijoitettava viljelyjärjestelmä. Se sopii erityisen hyvin korkeiden kasvien, kuten tomaatin, kurkun ja koristeköynnösten, kasvattamiseen. Lisävarusteena saatava Köynnöstuki helpottaa kasvien tukemista. Kasvupenkkiin kuuluu vakiovarusteena Kasteluallas, joka mahdollistaa helpon ja siistin kastelun. Toimitukseen kuuluvalla kannella voidaan kätkeä esimerkiksi talven ajaksi viljelytarvikkeet penkin sisään.

Mitat: leveys 87 cm, korkeus 40 cm, syvyys 47 cm


 
Kasvutikas
Kasvutikas
Kasvutikas tuo parvekkeelle lisää kasvatus- ja säilytystilaa. Hyllyille mahtuu vaikka mausteinen tai kukkiva ruukkupuutarha. Hyllyjen väliä voi muuttaa tarpeen mukaan. Lisävarusteena on saatavana Säilytyslaatikko, joka mahtuu tikkaan alle.
 
Mitat: leveys 77,5 cm, korkeus 190 cm, syvyys 56 cm
 
 

Kasvutuki
Kasvutuki
Kasvutuki sopii Kasvupöytään ja -penkkiin. Se helpottaa kasvien tukemista ja toimii esimerkiksi amppelitelineenä ja tilanjakajana.
Mitat: leveys 87 cm, korkeus 190 cm

Lue lisää

 

 
Säilytyslaaikko
Säilytyslaatikko
Pyörällinen säilytyslaatikko kätkee sisäänsä ruukut, ravinteet ja muut pienet viljelytarvikkeet. Säilytyslaatikko sopii mm. Kasvutikkaan alle.
 
Mitat: leveys 65 cm , korkeus 37 cm, syvyys 39 cm
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Parveketarha Katso opasvideo