biolan_logo
Puutarhaharrastajat

Puutarhatuotteet

Puutarhatieto

Kasvualustat
Musta Multa
Altakastelumulta
Kaktusmulta
Kylvö- ja Taimimulta
Orkideakasvualusta
Usein kysyttyä
Ravinteet
Muut tuotteet
Jälleenmyyjät

HuonekasvitietoYritysesittely
Yhteystiedot
Tuotehaku
Tilaa uutiskirje


 
 
Kasvualustat

 Biolan Musta Multa
Biolan Musta Multa 
Biolan Musta Multa on luonnonmukainen multaseos kaikille kukkiville ruukkukasveille ja viherkasveille. Kompostoimalla kypsytetty multaseos on lannoitettu luonnonmukaisella broilerinlanta-turvekompostilla ja kalkittu magnesiumpitoisella kalkkikivijauheella. Musta Multa on runsaasti pitkävaikutteisia ravinteita sisältävä yleiskukkamulta.
 
Pakkauskoot: 4 l, 12 l ja 24 l pussi
 

 Biolan Altakastelumulta
Biolan Altakastelumulta
Altakastelumulta on luonnonmukainen huonekasvimulta altakasteluruukkuihin. Altakastelumultaan on lisätty mykorritsaa eli sienijuurta, joka auttaa viherkasvien juuria ottamaan vettä ja ravinteita tehokkaammin. Mykorritsat myös suojaavat huonekasveja taudinaiheuttajilta ja kuivuudelta sekä parantavat kasvien stressinsietokykyä.
 
Pakkauskoko: 12 l pussi
 

 Biolan Kaktusmulta
Biolan Kaktusmulta
Biolan Kaktusmulta on luonnonmukainen erikoismultaseos kaktusten ja muiden ilmavaa kasvualustaa vaativien huonekasvien kasvatukseen. Se on valmistettu hiekkapitoisesta turvemultaseoksesta, joka on lannoitettu kompostoidulla lantaseoksella. Kaktusmullan lannoitustaso on suhteellisen alhainen ja se soveltuu hyvin myös kylvöalustaksi ja pistokkaiden juurrutukseen.
 
Pakkauskoko: 5 l pussi
 

 
 Biolan Kylvö- ja Taimimulta
Biolan Kylvö- ja Taimimulta 
Biolan Kylvö- ja taimimulta on hienojakoinen luomumultaseos kylvöihin ja taimikasvatukseen. Multaan on lisätty kasvua edistäviä Gliocladium-hyötymikrobeja ja mykorritsaa. Itämisvaiheessa Gliocladium-hyötymikrobit edistävät taimettumista ja juurten kasvua. Lisäksi ne parantavat taimien stressinsietokykyä ja antavat taimille paremman vastustuskyvyn.
 
Pakkauskoot: 12 l pussi ja 24 l säkki
 

 
 
Biolan Orkideakasvualusta
Eri orkidealajien kasvualustalle asettamat vaatimukset voivat poiketa toisistaan huomattavasti. Biolanin Orkideakasvualustan erillispakkaukset antavat mahdollisuuden sopeuttaa alusta eri lajien vaatimusten mukaiseksi. Orkideakasvualusta koostuu kaarnasta, turpeesta, perliitistä ja hiilestä. Pakkaus sisältää ammattilaisen laatimat selkeät käyttöohjeet. 
 
Pakkauskoko: 5,5 l (kaarna 2,5 l; turve 1,5 l; perliitti 1 l; hiili 0,5 l)