biolan_logo
Kompostorit

Pikakompostori 220eco

Pikakompostori 550

Maisemakompostori Kivi

Puutarhakompostori

Kompostointitarvikkeet
Kruunu
Komposti- ja Huussikuivike
Talvikuivike
Pohjakori
Kompostiheräte
Kuivikeastia

Kompostointi -opas

Usein kysyttyä

JälleenmyyjätYritysesittely
Yhteystiedot
Tuotehaku
Tilaa uutiskirje


 
 
Kompostointitarvikkeet

Kruunu
on biojäteastia, joka on suunniteltu sijoitettavaksi keittiöön, esimerkiksi tiskipöydälle. Kruunu riittää hyvin pienen talouden ainoaksi biojäteastiaksi ja suuremmissa talouksissa se vähentää roskakaapille kurkottelua. 
Tuotenumero: 51411000


 

Biolan Komposti- ja HuussikuivikeBiolan Komposti- ja Huussikuivike
Biolan Komposti- ja Huussikuivike on puhtaasta, kuivatusta ja rouhitusta havupuunkuoresta, -puuaineksesta sekä turpeesta valmistettu seosaine kompostointiin ja kuivakäymälöihin. Se on koostumukseltaan riittävän karkeaa soveltuen erityisesti Kompostikäymälän kuivikkeeksi. Komposti- ja Huussikuivike on tutkitusti hyvä seosaine kotitalouskompostointiin. Sen säännöllinen käyttö kompostissa pitää kompostimassan ilmavana ja varmistaa tehokkaan ja hajuttoman kompostoitumisen.
Pakkauskoko: 40 litran säkki, 85 litran säkki
Tuotenumero: 40 l 70562100, 85 l 70562500
LVI-numero: 40 litraa 3663112, 85 litraa 3663122 
 
Biolan Talvikuivike
Biolan Talvikuivike on kuituhampusta, havupuun kuoresta ja turpeesta valmistettu kuivike erityisesti kylmän vuodenajan kompostointiin. Kuivikkeeseen on lisätty rypsirouhetta, jonka sisältämä typpi ja energia tehostavat kompostorin toimintaa. Kuivikkeen sisältämä havupuun kuori pitää kompostimassan ilmavana, mikä on kompostin toiminnan kannalta ensiarvoisen tärkeää. Kuituhamppu ja turve imevät itseensä kosteutta sekä tasaavat kompostimassan kosteutta.

Pakkauskoko:
30 litran säkki

Tuotenumero:
70562700

Lue lisääBiolan Kompostiheräte
Biolan Kompostiheräte
Biolan Kompostiheräte on luonnonraaka-aineista valmistettu kompostointiaine. Kompostiheräte tehostaa kompostoitumista ja nopeuttaa talous- ja puutarhajätteen lahoamista ravinteikkaaksi kompostimullaksi.
Pakkauskoko: 1,2 litran purkki, 6 litran pakki
Tuotenumero: 1,2 l 70535400, 6 l 70535000

 

 
Biolan Kompostimöyhennin
Biolan Kompostimöyhennin
Erittäin kestävä Biolan Kompostimöyhennin on valmistettu lasikuituvahvistetusta propeenista, joka ei syövy tai hapetu. Biolan Kompostimöyhentimen avulla kompostin sekoittaminen on vaivatonta. Möyhentimen rakenteen ansiosta kompostimassan saa sekoitettua kevyesti. Möyhentimen pituus on 91 cm.
Tuotenumero: 70575200


 
Biolan Tyhjennysavustin
Tyhjennysavustin on kätevä apuväline kompostorin tyhjentämiseen. Valmistettu lasikuituvahvistetusta polypropeenista.
Tuotenumero:70726310

 


 

Biolan Kompostorin hoitosetti
Kompostorin hoitosetti
Kompostorin hoitosetti on apuvälinesetti kompostorin möyhentämiseen ja tyhjentämiseen. Sisältää Kompostimöyhentimen, Tyhjennysavustimen ja seinätelineen.
Tuotenumero: 70790000

Biolan Pohjakori

Biolan Pohjakori

Lisävarusteena Biolan Puutarhakompostoriin on saatavana alumiinista valmistettu pohjakori, joka toimii jyrsijäsuojana. Pohjakorilla varustetussa kompostorissa voidaan kompostoida myös talousjätteitä. Pohjakorin ansiosta kompostorin ilmanvaihto paranee.
Tuotenumero: 7057300
Biolan Kuivikeastia

 


Biolan Kuivikeastia
Biolan Kuivikeastia on kätevä kuivikkeen säilyttämiseen. Astia on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja se mahtuu kapeaankin tilaan.

Tuotenumero: 70576500

Lue lisää.
Biolan kompostorin lammitin
Biolan kompostorin lämmitin
Biolan kompostorin lämmitin edesauttaa kompostimassan sulana pysymistä pitkäkestoisen pakkasjakson aikana. Lämmitin on tarkoitettu väliaikaiseen käyttöön tilanteissa, joissa kompostimassan pieneliötoiminnasta syntyvä lämpöenergia ei riitä ylläpitämään toiminnan kannalta riittävää lämpötilaa. Soveltuu käytettäväksi Biolan Pikakompostorissa ja Kompostikäymälässä. Kompostorin lämmitintä saatavilla vain Biolanin verkkokaupasta.

Tuotenumero:70571310